dilluns 20 agost 2018

Ciutat de festivals

festival girona

Girona ha consolidat la marca Ciutat de Festivals, en què s’agrupen les diverses propostes lúdiques i culturals que al llarg de l’any omplen d’activitat tota la ciutat de Girona. Festivals adreçats a tots els públics, amb l’objectiu de fer arribar la cultura a tothom, atreure visitants a la ciutat i oferir la possibilitat als gironins i gironines de gaudir al costat de casa d’estrelles de renom internacional, dels millors grups locals i també de les noves promeses.

Aquesta aposta fa un pas més amb la decisió de l’Ajuntament de Girona de marcar quatre festivals estratègics per a la ciutat: els de música Black Music Festival, Strenes i Festivalot, i el d’arts escèniques Temporada Alta. Més enllà d’aquests festivals, enguany la ciutat donarà la benvinguda al Festival del Circ Elefant d’Or, i continuarà potenciant festivals de més petit format com són l’In-somni, l’A Cappella, les Nits de Clàssica i el Tempo, de música. El teatre amb el FITAG, la literatura amb el MOT, el joc amb el Ludivers, la cultura tradicional amb l’Undàrius o el cinema amb l’Acocollona’t seran altres cites ineludibles.

Un altre canvi a tenir en compte el 2018 serà el reagrupament de diverses iniciatives vinculades a l’art en un període de tres setmanes, concentrant temporalment iniciatives com l’Inund’Art o el Milestone per així guanyar repercussió i interdisciplinarietat. Tot plegat, acompanyat de més oferta i més descomptes perquè tothom pugui acostar-se a la cultura, amb les famílies com a gran públic a conquerir. Per això, es promocionaran nous descomptes del 50% per als nens i nenes d’entre 3 i 16 anys, i així facilitar l’accés de tothom a la cultura, i habituar els més petits a assistir a espectacles i concerts. Amb cultura, tots hi sortim guanyant.

Deixa una resposta