dimecres 21 agost 2019

Castell d’Empordà, el secret més ben guardat

El propietari de Castell d’Empordà, l’holandès Albert Diks, encara recorda quan de nen estiuejava a Catalunya i com el fascinaven els castells medievals que trobava a la nostra terra.

El seu somni sempre havia sigut tenir un castell, somni que es va fer realitat l’any 1999 quan va comprar el Castell d’Empordà, un impressionant castell del segle XIV que va convertir en un hotel de 4 estrelles i dos restaurants d’alta gastronomia.

Al Castell d’Empordà, però, la gastronomia és la reina: d’una banda, hi tenim el restaurant Drac, un espai d’alta gastronomia recomanat per la Guia Michelin.

Aquí, el xef Robin Blaauw, nascut fa 27 anys entre fogons, fa la seva pròpia interpretació de plats clàssics amb productes de km 0, locals i de temporada.

Però això no és tot. El Castell d’Empordà també compta amb una opció de menú diari per 25 €, de dilluns a diumenge, el Tres Margarit, un restaurant modern, divertit i accessible amb plats senzills fets amb ingredients de primera qualitat.

Aquí, Robin Blaauw ha creat, juntament amb el famós xef Alain Caron, un fantàstic menú de diferents sabors i plats per compartir cuinats a la graella Josper.

Si després d’un bon àpat volem seguir gaudint de l’entorn, el Castell d’Empordà ofereix allotjament de luxe, serveis exclusius per a l’hoste, unes vistes impressionants de l’Empordà i habitacions de decoració moderna respectant la història i el passat d’aquest indret.

Al castell, a més, s’hi celebren casaments i tota mena d’esdeveniments privats exclusius amb la garantia que dóna saber que ha estat seleccionat com un dels millors 15 llocs d’Europa per casar-se.

Deixa una resposta