dissabte 4 juliol 2020

CASA CACAO I UNA CASA, DOS SOMNIS

casa cacao

Situada en un cèntric i emblemàtic edifici de la plaça de Catalunya de la ciutat de Girona, Casa Cacao és el somni fet realitat de Jordi Roca: una fàbrica de xocolata on poder fer les seves creacions amb un obrador, una botiga i una xocolateria.

L’obrador disposa d’un espai visible a peu de carrer que mostra com es treballa i s’elabora el cacau des del gra fins a la xocolata. Des d’aquest espai es comparteix, amb els visitants, l’elaboració des del seu punt zero, fent pedagogia no sols de la bellesa d’aquest producte i les seves transformacions, sinó també sobre l’àmplia gamma de sabors dels grans de cacau que s’han conegut durant la immersió total en el món de la xocolata.

La botiga permet poder emportar-se a casa o a la maleta les xocolatessens de Casa Cacao. Els productes estan empaquetats amb materials que provenen del reciclatge de fibres de cacau.

A la xocolateria es poden degustar elaboracions de xocolata amb cacau d’origen d’alta qualitat, en forma de begudes fredes i calentes o elaboracions sòlides, a més d’una acurada oferta de pastisseria amb el segell Roca.

A les plantes superiors l’Hotel Boutique Casa Cacao culmina el somni personal d’un altre conegut membre de la família Roca, Anna Payet, que assumeix la direcció de l’hotel amb l’objectiu de poder seguir amb la filosofia d’hospitalitat de la casa Roca. Ocupa les quatre plantes superiors de l’edifici i compta amb 15 habitacions càlides, amples i confortables.

Deixa una resposta