diumenge 20 gener 2019

Can Peret, creativitat i tradició en una masia catalana

Can Peret és un restaurant gastronòmic d’alt nivell situat en una masia de pedra totalment restaurada a Cassà de la Selva, a només 11 km de Girona.

Però no és només això. A les sales interiors i menjadors privats, les parets de pedra i les peces de ferro i fusta recuperades creen un ambient càlid per acollir els teus esdeveniments: casaments, bateigs o aniversaris amb diverses opcions de menú pensades especialment perquè comparteixis bons moments amb la família i els amics.

Per a les empreses, la masia s’ha adaptat perquè s’hi puguin fer conferències, convencions o sessions de treball amb instal·lacions audiovisuals i total privacitat.

Quan arriba el bon temps, al jardí de Can Peret podràs prendre una copa sota els pins, envoltat de bosc mediterrani, i fer les teves celebracions en un emporxat rústic que marida perfectament amb els plats que t’acompanyen en aquesta experiència sensorial inspirada en les Gavarres, la Costa Brava, les olors i les textures de la nostra terra, i que plasmem en plats elaborats i cuidats fins a l’últim detall.

La nostra cuina és una barreja de textures, sensacions i creativitat, reinterpreta el millor de la cuina catalana de tota la vida amb un toc d’avantguarda per sorprendre’t en cada àpat.

L’ànima del restaurant, que tot just fa set mesos que va obrir, és el nostre equip, format per un conjunt de joves professionals emprenedors que cuinen cada dia amb il·lusió i ganes de créixer i et porten a taula plats que s’adapten i canvien cada temporada.

Tasta la cuina tradicional catalana amb un toc modern i creatiu a Can Peret; t’hi esperem.

Deixa una resposta