dilluns 20 agost 2018

Can Barris des de 1949

menjador can barris

Can Barris, situat a Campllong, una petita població molt propera a Girona, és un restaurant de cuina catalana especialitzat en l’elaboració de caragols a la llauna. Ubicat en un entorn rural atractiu i tranquil però molt ben comunicat; a prop de l’Aeroport Girona – Costa Brava i a 10 quilòmetres de la ciutat de Girona, l’establiment disposa de quatre menjadors interiors i d’una àmplia terrassa amb zona de jocs infantils per als mesos d’estiu.

El timó el porta el cuiner Jordi Barris juntament amb el seu germà Xevi, que representen la tercera generació del restaurant que van obrir els seus avis l’any 1949. L’art de l’àvia Nita en l’elaboració de platillos de l’època i, molt particularment, l’especialització en cargols a la llauna i peus de porc guisats van comportar un èxit immediat que s’ha perllongat fins als nostres dies. El prestigi de l’establiment es va consolidar amb la segona generació al capdavant del restaurant, Joan Barris Solench i la seva esposa, Maria Cufí Porta, van continuar la tasca dels fundadors i van convertir els cargols a la llauna en el plat estrella de la casa.

Can Barris és sinònim de cargols, però entre les seves especialitats també hi trobem el cabrit i la vedella amb bolets, l’espatlla de xai, els peus de porc guisats i a la brasa, servits amb una excel·lent salsa d’elaboració pròpia, a més de verdures i amanides de primera qualitat.

D’altra banda, Can Barris ofereix una gran varietat de plats per emportar: podeu encarregar i recollir cargols a la llauna, peus de porc guisats i vedella amb bolets, a més de la resta de plats de la carta. I si tot això no fos suficient, ara també es poden comprar els seus cargols envasats al buit en carnisseries i botigues d’alimentació. Trobareu tota la informació sobre els punts de venda al seu web.

Deixa una resposta