dimecres 21 agost 2019

Atreure clients amb l’Inbound Marketing

Fer que el teu producte sigui atractiu i augmentar les teves vendes no és una tasca fàcil. El mercat és canviant i és necessari que sorgeixin noves tècniques com l’inbound marketing: arribar als consumidors d’una manera no intrusiva i generar-los una necessitat. Per a això ens hem de basar en quatre fases principals:

Atreure: generar tràfic al web mitjançant el màrqueting de continguts, el SEO, xarxes socials, blogs… L’objectiu és atreure visitants cridant l’atenció amb contingut d’interès.

Convertir: quan el visitant és al web l’hem de convertir en venda a través de formularis, missatges directes, respondre a qualsevol pregunta que tingui i mantenir la comunicació.

Tancar: una vegada creada una base de dades, automatitzar el procés ens ajudarà a convertir aquests leads (possibles compradors) en clients, per mitjà d’un flux de continguts adaptat al cicle de compra de l’usuari.

Analitzar: és important analitzar els resultats i la conversió per tal d’optimitzar el procés.

A IP Marketing som silver partner d’una de les eines d’automatització de l’inbound marketing més potents del mercat, RD Station. Aquesta eina ofereix una gestió completa de cada acció del màrqueting digital per tal de fer créixer el teu negoci tot augmentant les vendes i fidelitzant el client!

Deixa una resposta