dissabte 18 agost 2018

1968-2018: EL CLUB NÀUTIC L’ESCALA CELEBRA MIG SEGLE D’HISTÒRIA

El 24 de maig de 1968 un grup d’amics fundava el Club Nàutic L’Escala.
Els unia una afició, el mar, vincle que avui encara és al cor de l’entitat. Al seu voltant, tot ha anat canviant, i és que 50 anys d’història són molts. El col·lectiu de socis inicial de 92 membres se situa ara prop dels 700 i tant les infraestructures com els serveis s’han ampliat per poder-los acollir de la millor manera.

El Club és actualment un port esportiu modern que disposa de tot el necessari per gaudir d’una estada confortable. A més dels amarradors, té vestuaris, Wi-Fi, una seu social amb biblioteca, sales polivalents i de conferències, bugaderia, estació de carburant i de succió d’aigües grises, negres i de sentina, bar – restaurant i varador.

També s’ha convertit en un punt de trobada d’aficionats al mar i a la nàutica de la Costa Brava molt a tenir en compte. Vela lleugera i de creuer, stand-up paddle, caiac, campus d’estiu i pesca esportiva són només algunes de les seves propostes per gaudir del mar, que completa amb un variat calendari d’esdeveniments esportius.

Així doncs, el 2018 és un any de celebració. Per aquest motiu, l’entitat de l’Escala convida a tots els aficionats al mar a commemorar el seu 50è aniversari amb una agenda especial que comprèn nombroses iniciatives.

Informació de contacte:
Club Nàutic L’Escala
Oficina Central
Tel: (+34) 972 770 016
club@nauticescala.com
Oficina Esportiva
Tel: (+34) 972 776 949
esport@nauticescala.com
Deixa una resposta